Evenemang på Karby Gård

Karby Gård är en plats med mycket liv och aktiviteter under terminerna, med en mångfald av evenemang som lockar besökare, både från Täby och från andra håll. Förutom vårt ordinarie program med utställningar, onsdagsmusik och kulturkvällar, så arrangeras några andra evenemang.
Vi har en fantastisk park och i år, 2024, tänker vi utnyttja parken till två nya evenemang. ”Barnens dag” i juni och ”Allsång i Parken” i augusti. Om vädrets makter är emot oss, så har vi Hönshuset som plats att vara på.
Dessutom har vi ”Öppet hus”, där Karby Gårds alla medlemsföreningar presenterar sin verksamhet och Julmarknaden, som är väl etablerad i Karby Gårds utbud.

Image link
Nytt för i år

Barnens dag, söndagen den 2 juni klockan 12-16

Barn i alla åldrar är välkomna till parken och Hönshuset på Karby Gård, tillsammans med föräldrar, mor- och farföräldrar. Här blir det ”pröva på” av olika slag, uppträdanden, barnens egen konstutställning och andra överraskningar.

Målarverkstad
Pröva på
Uppträdanden
Image link
Nytt för i år

Allsång i parken, söndagen den 27 augusti klockan 15

Det blir  allsång i Karby Gårds fina park. (Om det regnar flyttar vi in i Hönshuset.)

Allsång på Karby Gård

Öppet hus 12-13 oktober klockan 12-16

Karby Gård och alla medlemsföreningar presenterar sig och sin verksamhet. Det blir mycket musik, konstnärerna målar och konsthantverkarna håller på med hantverk av olika slag. Grakfiken har demonstration av sina tryckpressar och verkstaden är öppen.

Allsång på Karby Gård
För 54:e gången

Julmarknad första, andra och tredje advent

Julmarknaden på Karby Gård är som en gnistrande oas som sveper in besökarna i en härlig julatmosfär. Gården är pyntad med granar, glittrande ljus och många marschaller. Karby Gårds alla medlemsföreningar hjälps åt att skapa en trevlig och generös atmosfär. Här säljs konsthantverk, ljus, juldekorationer, lotter, varmkorv m.m.  Matmarknaden i Hönshuset ger tillfälle till nya ljuvliga smakupplevelser. Ibland grillar scouterna korv, ibland bakas det tunnbröd ute på gården och vårt fina kafé är förstås öppet.

Konsthantverk, ljus, tomtar m.m
Grafikverkstad, konstutställning och kort
Matmarknad i Hönshuset
Kaféet serverar härligt fika
Image link