top of page

Hyr lokal

 

I Karbys vackra miljö finns fina lokaler för fester och musik eller kurser, föreläsningar och konferenser. Nära till bussförbindelser och stor parkering gör det lätt att nå gården. De populäraste lokalerna är Hönshuset och Huvudbyggnaden.

Information och bokningsförfrågningar:

Telefon: 070-350 70 16 (säkrast vardagar 14-17).

E-post: info@karbygard.se

Hönshuset

Populärt för fester, mindre utställningar och evenemang. Här finns plats för ca 50 sittande gäster i det ombyggda hönshuset i parken. I lokalen finns ett litet kök och i hyran ingår tillgång till stolar, bord, porslin, glas och bestick samt en effektiv storköksdiskmaskin. Terrassen och parken runtomkring kan utnyttjas fritt, liksom paviljongen.

Hönshuset är anpassat för rörelsehindrade.

Ritning av Hönshuset:

Hönshuset vågrätt.jpg
mingel i parken 6 juni beskuren.png

Hönshuset och del av parken.

Huvudbyggnaden

I stora gården med stora ljusa lokaler går det utmärkt att ha samlingar, möten, kurser och liknande. Här finns plats för ca 70 sittande gäster eller ett 100-tal minglande personer. Huvudbyggnaden används kontinuerligt för utställningar så oftast finns det konst på väggarna.

 

Huvudbyggnaden hyrs endast ut i samband med servering eller catering som enkelt ordnas genom Karby gårds kafé.

 

Utanför lokalerna finns en fin terrass och man kan också ha tillgång till parken med paviljongen. För presentationer finns fast monterad projektor och bildduk. I stora salen finns även en flygel för den som vill ha musikalisk underhållning.

Ritning av Huvudbyggnaden:

Huvudbyggnaden_vågrätt.jpg
Karby logga vit med svart symbol och tex
bottom of page